Fii la curent cu propunerile noastre de vacante!

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate in vederea comunicarii ofertelor de vacanta Voyage Club.

.

Expediază
Expediază
Bine ai venit in Voyage Club!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

     VoyageClub

URMARESTE-NE:

Adresa ta de email

Numarul de telefon la care te putem contacta

Cati adulti vor calatori?

Cati copii vor calatori?

Ce varste au copiii?

Doresti si transport aerian?

Da

Nu

Spune-ne mai multe despre vacanta ta de vis (de ex: doresti sa practici sporturi acvatice sau doresti doar oferte all inclusive, etc.)

Orice informatie este importanta pentru tine!

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate in vederea comunicarii ofertei / informatiilor solicitate.

.

Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat. 
Revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp.
 Va multumim!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

     VoyageClub

14 ianuarie 2021

Mauritius

Mauritius a aparut prima si apoi… Raiul; Raiul este doar o copie dupa Mauritius”! a spus candva Mark Twain.

Mauritius este o combinatie unica de plaje cu nisip de un alb stralucitor si munti de origine vulcanica, apele cristaline ale Oceanului Indian si lacuri vulcanice.

Simturile iti vor fi desfatate pe aceasta insula, unde peisajele iti vor bucura privirea, gustul iti va fi desfatat de varietatile culinare iar mirosul de vanilie te va rasfata.

Climatul favorizeaza dezvoltarea unei vegetatii luxuriante, iar locuitorii au grija sa ii pastreze farmecul, intreaga insula fiind o uriasa gradina inmiresmata de parfumul florilor exotice.

Aici vei petrece un sejur de neuitat, indiferent de hotelul sau resortul in care vei alege sa-ti petreci vacanta, pentru ca vei avea mereu totul la indemana si vei fi rasfatat de personal si de localnici.

VEZI MAI MULT:

„Mauritius a aparut prima si apoi… Raiul; Raiul este doar o copie dupa Mauritius”! a spus candva Mark Twain. Mauritius este o combinatie unica de
Soare, palmieri şi ape turcoaz... pare sa fie un vis! Dar acest peisaj este cat se poate de real si se gaseste in Insulele Maldive,
"Nu exista alta tara care sa ascunda atatea minuni", o spunea Herodot in urma cu peste 2000 ani. Iar realitatea zilelor noastre o confirma, inclusiv