Fii la curent cu propunerile noastre de vacante!

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate in vederea comunicarii ofertelor de vacanta Voyage Club.

.

Expediază
Expediază
Bine ai venit in Voyage Club!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

     VoyageClub

URMARESTE-NE:

Adresa ta de email

Numarul de telefon la care te putem contacta

Cati adulti vor calatori?

Cati copii vor calatori?

Ce varste au copiii?

Doresti si transport aerian?

Da

Nu

Spune-ne mai multe despre vacanta ta de vis (de ex: doresti sa practici sporturi acvatice sau doresti doar oferte all inclusive, etc.)

Orice informatie este importanta pentru tine!

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate in vederea comunicarii ofertei / informatiilor solicitate.

.

Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat. 
Revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp.
 Va multumim!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

     VoyageClub

06 ianuarie 2021

Maldive

Soare, palmieri şi ape turcoaz... pare sa fie un vis! Dar acest peisaj este cat se poate de real si se gaseste in Insulele Maldive, locul unde gasesti 99% apă și mai puțin de 1% pământ.

 

Maldivele formează un arhipelag din Oceanul Indian care cuprinde 1.190 insule de coral, între care 26 de atoli principali. 202 dintre aceste insulițe sunt locuite, iar pe 87 dintre ele se află resorturi turistice. 

 

Astfel, fiecare complex turistic din Maldive e situat pe propria lui insulă, asadar alegerea vacantei nu va fi tocmai simpla. In acest paradis etern, veti gasi cele mai exclusiviste branduri hoteliere, rasfatandu-si clientii cu valeti personali, piscine private sau servicii de masaj în cameră.

Tipologia resorturilor din Maldive este atat de variata, incat va fi pe placul tuturor: familii cu copii dornice de o vacanta all inclusive relaxanta, cupluri in luna de miere, amatori de scufundări, snorkeling, sau orice alte sporturi de apa.

VEZI MAI MULT:

„Mauritius a aparut prima si apoi… Raiul; Raiul este doar o copie dupa Mauritius”! a spus candva Mark Twain. Mauritius este o combinatie unica de
Soare, palmieri şi ape turcoaz... pare sa fie un vis! Dar acest peisaj este cat se poate de real si se gaseste in Insulele Maldive,
"Nu exista alta tara care sa ascunda atatea minuni", o spunea Herodot in urma cu peste 2000 ani. Iar realitatea zilelor noastre o confirma, inclusiv