Adresa ta de email
Numarul de telefon la care te putem contacta
Te intereseaza o croaziera in Mediterana sau Caraibe?
Cati adulti vor calatori?
Cati copii vor calatori?
Ce varste au copiii?
Spune-ne mai multe despre vacanta ta de vis!
Orice informatie care este importanta pentru tine!
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - Iti multumim!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

Navighează pe coasta Mediteranei la bordul navei de croaziera Club Med 2. Descopera perlele Mediteranei: Italia, Corsica sau Grecia și numeroasele sale insule. Stâncile Meteorilor, Santorini și priveliștile sale uluitoare, sau Heraklion și farmecul său cretan. Te vei opri în micile insule ale Cicladelor sau în orașe mitice precum Calvi sau Capri.

Tu ce alegi?

Croaziere in Mediterana

mai-octombrie

Croaziere in Caraibe

noiembrie-aprilie

În mijlocul iernii, nimic nu este mai placut decât soarele Caraibelor, plajele, aromele și culorile sale. În timpul croazierei, vei descoperi insule paradisaice precum Grenada, Marie-Galante, Curacao.... Club Med 2 va avea grijă să te poarte in cele mai frumoase locuri din Caraibe. În fiecare zi, vei descoperi culturi noi și vei trăi experiente de exceptie!

Ești gata să scapi de frig?

Bun venit la bord!

 

Relaxează-te și descoperă un alt mod de a călători.

 

Lasă-te surprins de o aventură pe un vas de croazieră! Club Med 2 ofera o experiență unică de vacantă în care te vei îmbarca pe un vas cu pânze uimitoare. Nu te vei sătura niciodată de mixul perfect de relaxare, activități și descoperiri. Vei fi impresionat de decorul său și de atmosfera sa unică. Echipată cu punți mari din lemn de tec dedicate plimbării, aceasta ambarcațiune cu cinci catarge este pe atât de intimă, pe cât este de prietenoasă. Te vei bucura de cabinele spațioase cu vedere la mare și de relaxarea de la Club Med Spa. Numeroasele activități iti vor asigura cea mai frumoasă vacanta pe vasul de croaziera Club Med 2!

Croaziere Club Med 2

     VoyageClub

Fii la curent cu propunerile noastre de vacante!

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate in vederea comunicarii ofertelor de vacanta Voyage Club.

.

Expediază
Expediază
Bine ai venit in Voyage Club!
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

     VoyageClub

URMARESTE-NE: